Bloggnorge.com // norske-preppers
Start blogg

norske-preppers

By failing to prepare you are preparing to fail.

Trussel mot Russland er reell

Kategori: Trusler | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 27. juni , 2015 kl. 09:13

Islamic State trussel mot Russland er reell

«Trusselen fra ISIS til Russland er reell fordi ganske mye av borgere fra Shanghai Cooperation Organization (SCO) deltar i virksomheten,» visedirektør for den russiske føderale sikkerhetstjenesten fortalte reportere fredag etter et møte i SCO regional anti- terror body.

En senior sikkerhetstjenestemann har sagt at trusselen kommer fra den såkalte islamske staten [også kjent som ISIS eller Isil] er helt reell for Russland og dets naboer.

Patrushev fortalte reportere at han og andre russiske tjenestemenn foretrekker å bruke begrepet «islamsk stat» i anførselstegn for å unngå fornærmelser til sanne muslimer som, etter hans syn, har ingen tilknytning til terrorister og ekstremister. For den samme grunnen til at han oppfordret folk til å referere til den ved sitt opprinnelige navn – den islamske staten Irak og Levanten, eller Isil.

Kilde: http://rt.com/politics/248685-russia-islamic-state-threat/

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.